2014. január 14., kedd

Mogyorókrém

Mogyorókrém (1906)

7dkg pörkölt mogyorót tejjel megtörünk s 4 tojásszékével, 3  és fél deci tejjel jól megfőzzünk. Szitán átszűrjük, 3 és fél deci tejszinből vert kemény tejhabbal összevegyítjük és megfagyasztjuk. Ezt zselatinnal is készíthetjük, ha 2 deka zselatint vízben feloldva, langyos kréméhez vegyítjük, amitől jég nélkül is megfagy a pincében.

Tessék itt  Nutella!:-))))

1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,

  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés