2013. augusztus 16., péntek

Tartsatok velem!:-)

Arra gondoltam, ünnepélyesen megnyitom ezt a blogot.Mehet a harsona szó!:-)))
Egyszerű lesz, mint én vagyok, a maga bájával.
Nem kifejezetten gasztro blog, mert bevallom, én a gasztro szótól is rosszul vagyok. Ez olyan házias, háziasszonyos lesz. Olyan régies, olyan modern, olyan hazai.
Lesznek benne, praktikák is, és lesz benne minden, ami én vagyok. Mert ez is én vagyok, hiszen lány, nő, asszony, feleség és legfőképpen ANYA vagyok.
Szeretném, ha csatlakoznátok, régiek, újak...mindenki aki kíváncsi rám, ránk!

Mesi megkérdezte:- Anya, könyvet szeretnél írni?
Nem sajnos ez nem olyan egyszerű, manapság főleg! Nincs mögöttem hátszél, sem kitömött buksza. Ha csak pár embernek írok, ha csak pár embernek adok ötletet, már megérte BOLDOG leszek:-)

Addig is gyertek, szeretettel várlak benneteket, tudjátok a színes székek a teraszon, a virágok az asztalon, és főzöm a kávét, teát, kapucsínót, és a kedvenc sütidet, tartsatok velem...:-)

17 megjegyzés:

  1. Büszkén vagyok az első regisztrált olvasód!

    VálaszTörlés
  2. Szia Anikó!
    Örülök ennek a blognak. Biztos olyan jó lesz, mint a másik. Praktikák egy tapasztatl háziasszonytól, anyukától mindig jól jönnek.....
    Puszillak
    Enikö

    VálaszTörlés
  3. Én itt is itt leszek,az biztos.
    Hajrá!:)

    VálaszTörlés
  4. Nosza, rajta!:-) Ha sokszor csöndben is, de -itt is- vagyok.

    VálaszTörlés
  5. Általában vagyok ám, csak mostanában nem látszik!:))

    VálaszTörlés
  6. Szia Anikó!

    Jaj, de jó, hogy megcsináltad ezt a blogot, én is biztos, hogy itt is veled tartok :)!!! Egyébként a szakácskönyvíráshoz és egyéb - akár még ki nem talált tervekhez - szeretném ajánlani neked a gazdagmami.hu oldalt, ahol nagyon jó ötleteket lehet meríteni. Ezeken kívül pedig ingyenes letölthető anyagokat találsz, de online tanfolyamokra is lehet jelentkezni, érdemes mazsolázni a tudásanyagok menüpont alatt, az egyes tanfolyamoknál, még abból is lehet ötletet nyerni. De szerintem akár egy ilyen tanfolyam is megérné neked, bár van ami nem olcsó, de minden relatív, ha kedvet kapsz ilyesmihez, akkor nem drága, mert szerintem pénzt is hozhatna, nemcsak a virtuális konyhádra :). Itt pedig olvaslak szorgalmasan, ha nem ismindig írok :).... Puszillak :)))

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek a jelenlétet,és nagyon szeretném ha továbbiakban, is beszélgetnénk a konyháról, és praktikákról veletek itt!:-)

    VálaszTörlés
  8. Sok sikert az új blogodhoz!!!! Annyira kellett ez a blog szerintem neked, hogy csak na! Aki ennyire szeret főzni, és ilyen klasszul tud blogolni, annak a főzőtudományát is be kell mutatni egy blog keretében! Örülök, hogy belevágtál a lecsóba. :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Anikó!
    Jó ötlet, nagyon várom, hogy miket készítesz mostanában. Régen rengeteg ötletet csentem el Tőled, és jó lenne ehhez visszatérni.
    Szeretem a hagyományos, mértékletes konyhavezetésed :)
    Üdv, Hugi

    VálaszTörlés