Gondolom sejtitek, főzök egy folytában. Csak nem mindig jutok ide, hogy feltegyem.:-)
Ma is csak szóban tudom leírni, hogy pásztor tarhonyát csináltam.
Amit a mázas őrségi agyagedényben készült.
Megpirítottam a tarhonyát, majd krumplit pucoltam, felkockáztam, beleraktam az edénybe, felkockázott hagymát is, és a felkarikázott kolbászt, (jó sokat) !:-)Sóztam, borsoztam, kis paradicsomot, paprikát is szeltem bele, és piros paprikát is. Jól összekevertem, és felöntöttem vízzel, rá a teteje, és be a sütőbe, másfél órára, jól összeforrjon. Levettem a végén a fedőt, és kicsit a tetejét megpirítottam. Kész is!
Jó étvágyat
Ma is csak szóban tudom leírni, hogy pásztor tarhonyát csináltam.
Amit a mázas őrségi agyagedényben készült.
Megpirítottam a tarhonyát, majd krumplit pucoltam, felkockáztam, beleraktam az edénybe, felkockázott hagymát is, és a felkarikázott kolbászt, (jó sokat) !:-)Sóztam, borsoztam, kis paradicsomot, paprikát is szeltem bele, és piros paprikát is. Jól összekevertem, és felöntöttem vízzel, rá a teteje, és be a sütőbe, másfél órára, jól összeforrjon. Levettem a végén a fedőt, és kicsit a tetejét megpirítottam. Kész is!
Jó étvágyat
Ki fogom próbálni. Szerintem kis szalonnával és gombával.
VálaszTörlésSzalonnát azt lehet bele tenni...gomba sem rontja el szerintem!:-)
TörlésSzeretem a tarhonyás ételeket különösen ha még krumpli is van benne az csak jó lehet!
VálaszTörlésBizony finom, ezt lehet variálni..
TörlésHalihó! irtam ám neked e-mailt, kb egy honapja :-)
VálaszTörlésNemár...nem kaptam meg...vagy elkevertem? Megnézem, pedig egyből írni szoktam vissza..Jujjj!:-(
Törléskoszi, írtam vissza :-D
VálaszTörlés